06 mars 2009

Fredagskväll..

..och lugnet har lagt sig i vårt hus.

Det blev inte alls som vi och våra vänner tänkt.. De som skulle hälsa på hos oss blev sjuka och tvungna att stanna hemma. En grym magsjuka spolierade alla trevliga helgplaner!
Typiskt, trist, tråkigt!

Men det finns lite positivt mitt i eländet:
Jag och Per har nu massor av godis att dela på, på tu man hand. Det som skulle delats av fyra delas nu av oss två.. och vi vägrar tänka på att man kan få magknip av för många geléhallon och centerkrämig choklad.
Och så har vi vräkt i oss tacos i mängd till middagen.
Och därefter bastat i drygt en timme. Och druckit bastuöl såklart.
Nu har vi lite vin och snacks att göra slut på också.. och har vi huvudvärk och magknip i morgon bitti skyller vi så klart på våra stackars magsjuka vänner som inte kom.

Livet är härligt, trots allt!
Speciellt en fredagskväll, med godis inom räckhåll.


4 kommentarer:

 1. Godis är gott, för gott. Här har vi nu försökt hålla oss till godisätande på fredagar men ibland slinter det ju. Hm...blommor av gubben det är nog mera sällsynt här hos oss eftersom jag jobbar med blommor så får jag ta hem när jag vill ha så heter det hos oss. Vad han tänkte på när han sa att det är kvinnodagen alla dagar är väl att han är duktig på att fixa mat till familjen, baka och sånt här hemma så han tycker jag har det bra alltså kvinnodag alla dagar..fniss.... Så är han ju pemitterad också varannan vecka och jag jobba heltid. Nåt ska han göra för att inte tiden ska bli lång. Ha en skön helg och hälsa familjen.

  SvaraRadera
 2. Fy för magsjuka.Värsta jag vet.
  Men godis är gott.Själv har jag svårt att
  spara, vill gärna äta allt på en gång.
  Ser att ni har haft en helkväll.
  Ha det gott.
  Lilian

  SvaraRadera
 3. Måste skratta lite trots allt. Oturligt, men ni FICK ju en fin kväll, trots allt. Och det kommer ju flera helger.

  /Elsa

  SvaraRadera
 4. Lilla My:
  Ja..du har det bra, du.. Jag måste nog se till at Per också har lite mer lediga, tråkiga dagar då han kan fixa bullar m.m. här hemma..:)

  Lilian:
  Jo..det känns skönt ändå att våra vänner inte hann åka iväg innan magsjukan bröt ut.. hade inte velat bli smittad! Vi kan inte heller spara godis. Det är helt omöjligt! :)

  Elsa:
  :) Kul med läsare med glimten i ögat!
  Och, så sant som det var sagt: Det blir nytt försök med gäster någon annan helg! :)

  /Kirsti

  SvaraRadera