24 december 2010

God jul..

Julaftonsmorgon..
Ute är det -22 grader och jag tror att fåglarna uppskattar att jag bjudit på extra mycket nötter och färdigskalade solrosfrön denna morgon.
Inne lyser granen, klapparna är inslagna, julmaten står redo i kylen, godiset är provsmakat..

Det känns som att det kan bli en fin dag idag, även för en icke-julälskare som jag.
Och bäst av allt: Ledigt!! Inga måsten!! Bara vara!!

Vår vana trogen har det författats en jul-nyårskrönika även denna december. Det har ju blivit Pers sätt att hälsa våra släkt & vänner god jul och gott nytt år.. Istället för traditionella tomtekort så letar han fram foton ur våra mappar på datorn.. Kanske ingen större skillnad, i och för sig..tomtar som tomtar.. :)
Krönikan finns att läsa här för den som vill.

God jul alla goa bloggvänner!

4 kommentarer:

 1. Hua mig vad kallt ni har! I dag var det -13 här, kallaste morgonen hitill tror jag och syrran som bor på landet och alltid skall vara värst, hade -18, och där skall vi fira jul?! Tur i alla fall att det inte är snöstorm som det är i Skåne/Österlen - stackarna.

  Trevlig med krönikan :) Roligt att se vad ni haft för er under året.

  Ha nu en härlig julhelg, det är allt gott att vara långledig :)
  God Jul! Julkram ♥

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dig och din familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

  /Hannu

  SvaraRadera
 3. En riktigt GOD JUL till dig o din familj...jag blir glatt överraskad över att hitta dig i bloggvärlden igen...har jag missat...Vi har -12.5, blåst och det har snöat i stort sett hela dan...burr...God Jul i stugan igen!
  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 4. Lotta: Fortfarande njuter jag av att veta att ni också har vinter! :)(Men håller med om att det är alltför kallt med -15 och därunder!!)
  Tack det samma, och njut nu av ledigheten du också!

  Hannu: Tack det samma!! Kul att du gjorde besök på den här bloggen också! :)

  Malin: Tack det samma! Mitt bloggande är rena rama berg- och dalbanan nu för tiden, så du har inte missat så värst mycket. Inspirationen kommer och går, liksom orken, så passar på nu när båda faktiskt behagat infinna sig! :) Det lustiga är att jag saknar bloggvärlden så fort jag lämnar den.. :)
  Kram!

  SvaraRadera