04 juni 2009

Åh, suck..

..överallt händer det roliga, spännande, intressanta grejor just nu!

Fågelungar lämnar bona, växter (och ogräs!) växer så det knakar i trädgården, plantorna i mitt lilla plastväxthus längtar ut i det fria.. överallt sjuder det av liv!

Och jag råkar just nu ha en av årets stressigaste perioder på jobbet, med schemaändringar, nya arbetsrutiner, massor av motion i form av spring mellan olika platser (har träningsvärk både i hjärna och ben, känns det som!) och nya kollegor att lära känna..
Stupar ner i soffan på kvällarna när middagsmaten är uppäten och disken undanplockad.

Och.. som om detta inte vore nog:
Mitt i allt detta tackade jag idag ja till ett spännande erbjudande.. som ska utföras på fritiden (som jag inte vet var den finns just nu!), redan under nästa vecka , och som kommer att kräva ett visst mått (ganska stort sådant, tror jag..) av kreativitet, fantasi och skrivarlusta. Ett bloggrelaterat erbjudande.. fast av lite annan, liksom seriösare, karaktär än denna. Spännande, och lite nervöst, faktiskt. Och kul så klart mitt i allt ihop..

Återstår att se om jag ror i land med den uppgiften..
Och lär återkomma till det, om inte under ”projektet”, så efteråt... Och kanske frustrerat slita mitt hår och beklaga mig här om det inte går bra..
Ja, ja.. först ska fredagen överlevas, sedan helgen njutas av.. och först därefter blir det dags för.. ja, återkommer kanske, som sagt var..

Nu ska jag koppla av med en kopp varmt te med lite färska pepparmyntablad från trädgården.. det sägs ju vara lugnande för stressade nerver.

Trevlig kväll!

3 kommentarer:

 1. Jaha - nu skall jag gå och fundera på vad du nu hittat på? Jag är ju nyfiken av naturen och inte blir det lättare när du är så kryptisk.... kan du inte ge en endaste ledtråd? Skall jag sitta i bilen till Skåne och klura på vad du skall göra? Hmmm, skriva, bloggrelaterat... hmmmmm.... ha en trevlig helg =)

  SvaraRadera
 2. Väl hemkommen från jobbet sitter jag här och undrar...Vad har du nu hittat på...låter som något med en viss publicitet...säger som Lotta "en ledtråd..."
  Låter i vilket fall som o du liksom jag är en person som fixar mest då det är under viss press...hm...
  Ha det gott...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 3. Lotta 8`):
  Japp.. Du har ju lång väg att fundera efter..:)
  Hoppas er Skånehelg blir fin!
  Och, nä..ingen ledtråd, ännu. Måste ju se till att funkar först..:)

  Malin:
  Ja, under viss press känns det som just nu..verkligen! :) men.. kul ändå!
  Och nä, ingen ledtråd, ännu. Och nä, det är inte jag som hittat på det.. Någon helt annan ute i bloggvärlden ligger bakom denna "lilla utsvävning" eller vad det nu må komma att kallas..
  Trevlig helg!!

  /Kirsti

  SvaraRadera