14 augusti 2009

Fredag kväll..

..och slut på lugnet.


Fjällvandrargänget har återvänt hem, så nu är hela familjen komplett igen.

Storebror William har fått hem sina syskon och har därmed äntligen någon att prata TV- och datorspel med igen. (Jag har en svag känsla att jag gäspat lite väl mycket och svarat väldigt enformigt när han försökt berätta TV-spelshändelser för mig under den gångna veckan.)

Per är på glatt humör och planerar redan nästa års fjällturer medan han entusiastiskt berättar om hur bra den nya jackan, sovsäcken och toapappersregnskyddet fungerat ”ute i fält”.


Eloise och Oliver verkar också väldigt nöjda med fjällvandringen.. Bäst var det tydligen att komma fram till Kebnekaise fjällstation. (Gott fika efter några tuffa dagar uppe i fjällen var inte helt fel enligt dem..)


Eloise´s suck vid middagsbordet säger väl förresten en hel del om känslan av att komma hem från tältsemester:

-Åh, det känns liksom lyxigt att sitta på en stol, vid ett riktigt bord, och äta mat som känns nästan som lyxig restaurangmat..


Nu blir det ett kort bastubad och därefter kommer nog denna bloggare att slockna, antingen i soffan framför TV:n eller i sängen med en bok i handen.


Första jobbveckan är avklarad, och den har varit tuff.

Två dagars helg känns därför drömlikt skönt!


Trevlig fredagskväll!

2 kommentarer:

 1. Det behövs kanske lite primitivare förhållanden ibland så att man uppskattar lyxen av att få sitta på en stol..hehe Man tar nog mycket för givet lite till mans..
  Kan tänka att det är skönt att få hem dom..trots att det blir "fullt hus"...
  /Tesa

  SvaraRadera
 2. Tesa:
  Ja, även den egna sängen kändes tydligen otroligt skön och lyxig under förra natten.. Båda ungarna plus Per snarkade länge denna morgon..:)
  /Kirsti

  SvaraRadera